REZUTATET E EKIPEVE TË AKADEMISË / JAVA IV
TË KUQTË TRIUMFOJNË NË DERBI DHE MARRIN KRYESIMIN

U -19 / FK PARTIZANI 2 – 1 KF TIRANA
Shënues: Xhika, Çela

Formacioni: Xhameta, Asllani, Xhika, Karaj, Ismaili, N.Gjinaj, Karati, Dushaj, Caci, Çela, Noka
Trajner. Klevis Dalipi

U -17 / FK PARTIZANI 1 – 2 KF TIRANA