Klubi njofton arritjen e marrëveshjes me Henri Okebugwun. Mesfushori nigerian 19 vjeçar ka firmosur një kontratë 2 vjeçare me të kuqtë. Okebugwu vjen në formë huazimi nga klubi Egnatia dhe është prezantuar sot në ambjentet e klubit. 
#MirëSeErdheNëFamiljenEKuqeHenry 
#WelcomeHenry