Franci Lala është afrimi i radhës në merkaton e janarit . Mbrojtësi 21 vjeçar është prezantuar sot në ambientet e klubit pasi ka firmosur kontratën deri në 2022 me të kuqtë. Lala një produkt i Akademisë së Partizanit, pas eksperiencave te Luftëtari dhe së fundmi te Korabi rikthehet në familjen e kuqe.

#MirësevjenëfamiljenekuqeFranci🔴