Sormani

02/06/2020
PRAG SKËNDERBEU | INTERVISTA E TRAJNERIT ADOLFO SORMANI DHËNË SOT PËR MEDIAT

Rifillojmë në një moment të komplikuar, si është situata e skuadrës? Sormani: Është një e panjohur pasi diçka e tillë nuk ka ndodhur asnjëherë më parë, të rinisësh kështu me pak stërvitje pa ndeshje miqësore do të jetë një e panjohur për të gjithë. Mbeten të njëjtat objektiva, apo ka tjera llogari? Sormani: Gjithçka ka…

21/02/2020
PRAG BYLIS | KONFERENCA PËR SHTYP E TRAJNERIT ADOLFO SORMANI

I kënaqur me paraqitjet e ekipit? Sormani: Unë pretendoj që skuadra të japë gjithçka në fushën e lojës. Në Laç pash një skuadër të përqëndruar dhe agresive për të arritur fitoren. Tashmë çdo gjë është një histori e kaluar, tani duhet të shikojmë ndeshjen e rradhës.   Mbrojtja dhe skualifikimet nga kartonët? Sormani: Ajo që…

20/01/2020
PRAG SKËNDERBEU | KONFERENCA PËR SHTYP E TRAJNERIT ADOLFO SORMANI

Gjendja fizike e skuadrës? Sormani: Çdo skuadër në momentin që ndryshon trajner, do të thotë se diçka nuk ka shkuar mirë. Kam punuar shumë me skuadrën gjatë gjithë këtyre ditëve, për sa i përket aspektit psikologjik. Më pas skuadra do të rritet edhe në aspektin fizik dhe do të jetë grupi më i harmonizuar gjithnjë…

This site is protected by wp-copyrightpro.com