Presidenti Gazment Demi

25/10/2019
SHTËPIA E KAMPIONËVE

Presidenti Gazment Demi ndjek nga afër ecurinë e punimeve të stadiumit, në kompleksin e Klubit të Futbollit Partizani. Aktualisht po përfundojnë betonimet e Tribunës ballore. Po vijon puna për instalimet dhe pajisjet e Tribunës qëndrore, si edhe konstruksionet dhe mbulesa e të dyja tribunave të stadiumit. Punimet po vijojnë me intensitet të lartë dhe në…

This site is protected by wp-copyrightpro.com