E akomoduar në hotel “Titanic”, skuadra ka mbyllur ditën e parë të përgatitjeve në Antalia të Turqisë. Seanca e sotme është zhvilluar në orën 18:00 me orën lokale. Në drejtimin e trajnerit Sormani dhe stafit teknik, grupi i lojtarëve ka zhvilluar një seancë tekniko – taktike. Të hënën programi stërvitor do të vijojë me dy seanca në ditë paradite ora 11:00 dhe pasdite ora 15:30.
#PërjetMeTyPartizan 🔴