Skuadra ka vijuar përgatitjet në drejtimin e trainerit Daja dhe stafit. Në orën 11:00 grupi i lojtarëve ka zhvilluar seancën e radhës përgatitore në kompleksin sportiv “Fooball Republic”.
Seanca e radhës në program të martën do të zhvillohet në orën 11:00.