NGUSHËLLIM 

Klubi Partizani i përcjell ngushëllimet më të sinqerta familjes, të afërmve, miqve, spordashësve dhe mbarë qytetarëve të Kosovës për ndarjen tragjike e të parakohëshme nga jeta në moshën 56 vjeçare të Fadil Vokrrit. Vokrri ishte një prej lojtarëve më të suksesshëm dhe ikonë e futbollit kosovar.
Kontributi i Presidentit Vokrri do të mbahet mend shumë gjatë për përkushtimin e tij maksimal dhe gjithpërfshirës në drejtim të ngritjes dhe përfaqësimit të Futbollit të Kosovës, në arenën ndërkombëtare.
Ndarja e tij e parakohëshme nga jeta është një humbje shumë e madhe për futbollin kosovar, dhe për të gjitha trevat shqipfolëse anembanë botës.

U prehsh në paqe Fadil Vokrri!