EUROPA LEAGUE / TURI DYTË
FC SHERIFF TIRASPOL – FK PARTIZANI
KONFERENCA PËR SHTYP E MBROJTËSIT DEIAN BOLDOR NË “SHERIFF STADIUM”

Boldor: Kemi ardhur për të luajtur shancet tona, panvarësisht rezultatit të takimit të parë. Jemi mjaft optimist, pasi janë edhe 90 minuta të tjera për tu luajtur dhe do të japim maksimumin për të synuar kualifikimin.