ELIMINATORET EURO 2020
Kampionët e kuq vijojnë përgatitjet intensive me kuqezinjtë në Durrës, për dy ndeshjet zyrtare ndaj Turqisë dhe Moldavisë
#KrenarPërJuKampiona 💪🔴🇦🇱