Skuadra i është drejtuar sot Turqisë. Në orët e para të ditës së hënë ekipi ka udhëtuar nga aeroporti ” Nënë Tereza” drejt Antalias për të vijuar përgatitjet. Përgjatë qëndrimit 10 ditor ekipi do të kryej minifazën përgatitore si dhe do të luaj edhe dy takime miqësore ndaj Kasimpasa dhe Pakhtator Tashkent, në program në datat 12 dhe 15 Janar.