Mbrojtësi i kuq është operuar sot në Beograd

Ka përfunduar me sukses ndërhyrja kirurgjikale në gju për Arbnor Fezullahin. Mbrojtësi i kuq i është nënshtruar sot një operacioni në legametin crociat anterior të gjurit të djathtë, në një prej klinikave të specializuara në Beograd. Operacioni ka rezultuar i sukseshëm dhe Fejzullahi pritet ti rikthehet shumë shpejt skuadrës.

#RikthimTëShpejtëArbnor.