Shoqata “Sporti na bashkon” në bashkëpunim me gazetarët sportiv, ka hapur edicionin e gjashtë të këtij aktiviteti, ku për muajin shtator futbollisti më i mirë i kategorisë superire është shapullur Stevan Racic.
Sulmuesi i Partizanit me performancën e tij, duke shënuar 3 gola gjatë muajit shtator , duke dhënë asist dhe duke arritur penallti bëri të mundur ti akordohet një cmim i tillë.

RACIC: Jam shumë i kënaqur që jam vlerësuar me këtë cmim të rëndesishëm që është një motivim mjaft madh për mua për të vazhduar këtë ecuri pozitive.Është cmimi i parë me fanellën e kuqe por nuk do jetë i fundit për mua personalisht.Prisni të tjera.